Vaje na
delovnem mestu

Učinkovitost na delovnem mestu pada s pogostostjo bolečin, ki nastanejo zaradi nepravilne drže oz. gibov med opravljanjem dela.

Ali tudi vi na delovnem mestu večino dneva presedite?

Če ste pomislili na izvajanje vaj na delovnem mestu, ste na pravem mestu.

Pripravili smo vam sklop vaj, s katerimi boste med delom razgibali svoje telo in se na takšen način tudi sprostili ter lažje nadaljevali z delom.

S pravilno izbiro vaj in njihovim rednim izvajanjem lahko zakrčene in napete mišice sprostimo brez napora in bolečin ter izboljšamo gibljivost sklepov. Vse vaje niso primerne za vsakogar, zato se o pravilni izbiri posvetujte z zdravnikom ali fizioterapevtom.

Vaje sta pripravila docent doktor Mit Bračič in diplomirana fizioterapevtka Gabrijela Tarle.

Vaje na delovnem mestu, ki jih lahko izvajate v tem videu, so naslednje: kroženje z rameni, razteg vratnih mišic, stisk lopatic in sklece ob steno.

Pri vajah upoštevajte spodnja navodila:

Opozorilo

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nekateri od njih so obvezni, drugi so namenjeni izboljšanju vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ONEMOGOČI VSE STORITVE
OMOGOČI VSE STORITVE