Eterično olje limone

Limona je majhno zimzeleno drevo z ovalnimi listi, dišečimi cvetovi in zelenimi sadeži, ki spreminjajo barvo v rumeno. Sadeži rastejo na drevesu vse leto. Eterično olje pridobivajo s hladnim stiskanjem svežih lupin sadežev. Pogosto se uporablja v aromaterapiji zaradi svojih ugodnih učinkov na počutje in sproščanja. Limonino eterično olje izboljša prekrvavitev mišic.

Vloga v izdelkih Perskindol

Limonino eterično olje v izdelkih Perskindol izboljša prekrvavitev mišic in s tem pripomore k hitrejšemu okrevanju po fizični/telesni aktivnosti. Osvežujoč vonj pomaga izboljšati počutje po fizičnih kot tudi psihičnih naporih. Blagodejno deluje tudi pri vsakodnevni (preventivni) negi in skrbi za dobro fizično počutje.

Mentol

Levomentol

Eterično olje Zelenke

Gaultheria procumbens

Eterično olje limone

Citrus limonum

Eterično olje sladke pomaranče

Citrus aurantium, var. dulcis

Terpinol in terpinil acetat

Terpinol in terpinil acetat

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nekateri od njih so obvezni, drugi so namenjeni izboljšanju vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ONEMOGOČI VSE STORITVE
OMOGOČI VSE STORITVE