Perskindol
Active
spray

Dvojni učinek delovanja. Takojšnja sprostitev za mišice in sklepe.

ZA SPROŠČENE
MIŠICE IN SKLEPE

Active-spray-2022

Perskindol Active spray hipoma pohladi in takoj pomiri.

Perskindol iz družine rumenih izdelkov je popolnoma naravno sredstvo, ki je namenjeno negovanju predela mišic in sklepov.

Preizkusite ga, ne bo vam žal!

Vsebuje mentol in kombinacije eteričnih olj, kar omogoča hitro ohladitev ter sprostitev napetosti v mišicah pri športnih aktivnostih. Perskindol je primeren za kratkotrajno ali dolgotrajno uporabo.


Dvojno delovanje Perskindol Active Spraya

Perskindol Active Spray ob nanosu zaradi mentola zagotavlja takojšen in prijeten občutek hlajenja, kot posledica delovanja skrbno izbrane kombinacije eteričnih olj pa se kmalu spremeni v ogrevanje.

Uravnotežena kombinacija eteričnih olj stimulira periferno cirkulacijo, ki pomaga ohranjati zdravo kožo in zagotavlja toploto, ki blaži in sprošča.

Active Spray

Perskindol Active Spray vsebuje rastlinska eterična olja, ki se hitro vpijajo, zato kožo takoj osvežijo in revitalizirajo. Uravnotežena kombinacija eteričnih olj stimulira tudi periferni pretok krvi, ki pomaga ohranjati kožo zdravo in poskrbi za blažilno, sproščujočo toploto.

Uporaba

Ključne prednosti

Priporočena uporaba

SLEDITE NAM

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nekateri od njih so obvezni, drugi so namenjeni izboljšanju vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ONEMOGOČI VSE STORITVE
OMOGOČI VSE STORITVE