Spoznaj nasvete,

ki jim prisluhnejo

uspešni športniki.

“Novičke, nasveti, nagradne igre in darilca.”

1 Step 1
Prijavi se na prejemanje aktualnih novic in drobnih presenečenj

Ewopharma d.o.o. je družba, ki se ukvarja s trženjem farmacevtskih izdelkov, med katere sodi tudi eden najboljših izdelkov za lajšanje bolečin v mišicah in sklepih - Perskindol. V skladu z veljavno zakonodajo na področju varstva osebnih podatkov potrebujemo vašo privolitev, da bomo lahko dostopali v kontakt z vami preko elektronske in navadne pošte

Privolitev v posredovanje osebnih podatkov je prostovoljna in jo lahko kadarkoli prekličete in zahtevate izbris/spremembo teh osebnih podatkov brez vsakih naknadnih posledic za vas.

V primeru prenosa vaših osebnih podatkov družba Ewopharma zagotovi, da so vse prenesene podrobnosti med prenosom ustrezno zaščitene in da bo podatke posredovala izključno prejemnikom z vzpostavljeno ustrezno stopnjo varnosti, da bi se zmanjšalo morebitno tveganje razkritja, izgube ali uničenja vaših osebnih podatkov.

Upravljalec osebnih podatkov zagotavlja, da bodo vaši osebni podatki predmet obdelave zgolj za namene in na načine, s katerimi izrecno soglašate. Podatki se hranijo do vašega preklica oz. dokler je potrebno, da se doseže namen, za katerega so bili podatki zbrani.

Za vsa vprašanja ali informacije o osebnih podatkih, ki jih imamo o vas, se prosimo obrnite na elektronski naslov dpo@ewopharma.si. Za več informacij o tem, kako ravnamo s pridobljenimi osebnimi podatki, si preberite tudi naše obvestilo o zasebnosti na spletni strani https://www.ewopharma.si/politika-zasebnosti .

Družba Ewopharma bo osebne podatke obdelovala v skladu z zakoni o varstvu podatkov in zasebnosti, ki veljajo in se uporabljajo v državi stalnega prebivališča. Če menite, da so bile vaše pravice kršene, imate pravico vložiti pritožbo pri lokalnem nadzornem organu.

Ewopharma d.o.o., Cesta 24. junija 23, 1231 Ljubljana Črnuče

Našo politiko zasebnosti si lahko preberete tukaj

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder