obrazec

1 Step 1

Več informacij
Ewopharma d.o.o. je družba, ki se ukvarja s trženjem farmacevtskih izdelkov, med katere sodi tudi eden najboljših izdelkov za lajšanje bolečin v mišicah in sklepih – Perskindol. V skladu z veljavno zakonodajo na področju varstva osebnih podatkov potrebujemo vašo privolitev, da bomo lahko dostopali v kontakt z vami preko elektronske in navadne pošte.Privolitev v posredovanje osebnih podatkov je prostovoljna in jo lahko kadarkoli prekličete in zahtevate izbris/spremembo teh osebnih podatkov brez vsakih naknadnih posledic za vas.V primeru prenosa vaših osebnih podatkov družba Ewopharma zagotovi, da so vse prenesene podrobnosti med prenosom ustrezno zaščitene in da bo podatke posredovala izključno prejemnikom z vzpostavljeno ustrezno stopnjo varnosti, da bi se zmanjšalo morebitno tveganje razkritja, izgube ali uničenja vaših osebnih podatkov. Upravljalec osebnih podatkov zagotavlja, da bodo vaši osebni podatki predmet obdelave zgolj za namene in na načine, s katerimi izrecno soglašate. Podatki se hranijo do vašega preklica oz. dokler je potrebno, da se doseže namen, za katerega so bili podatki zbrani.Za vsa vprašanja ali informacije o osebnih podatkih, ki jih imamo o vas, se prosimo obrnite na elektronski naslov dpo@ewopharma.si. Za več informacij o tem, kako ravnamo s pridobljenimi osebnimi podatki, si preberite tudi naše obvestilo o zasebnosti na spletni strani https://www.ewopharma.si/politika-zasebnosti.Družba Ewopharma bo osebne podatke obdelovala v skladu z zakoni o varstvu podatkov in zasebnosti, ki veljajo in se uporabljajo v državi stalnega prebivališča. Če menite, da so bile vaše pravice kršene, imate pravico vložiti pritožbo pri lokalnem nadzornem organu.Ewopharma d.o.o., Cesta 24. junija 23, 1231 Ljubljana Črnuče

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nekateri od njih so obvezni, drugi so namenjeni izboljšanju vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ONEMOGOČI VSE STORITVE
OMOGOČI VSE STORITVE