Splošni pogoji

S sprejemom pogojev uporabe uporabnik soglaša, da se osebni podatki, ki jih posreduje ob pošiljanju preko spletnega obrazca, uporabljajo oz. obdelujejo za posredovanje sporočil, povezanih s poslovanjem ponudnika (akcije, novosti, reklamna sporočila, novice, itd.) na uporabnikov elektronski naslov in/ali telefonsko številko in/ali domači naslov.

Upravljavec zagotavlja, da bo osebne podatke s katerimi upravlja, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, ter v skladu s svojimi notranjimi akti, sprejetimi na podlagi zakona. Upravljavec lahko za namene določene v teh splošnih pogojih, posreduje podatke o sodelujočih svojim pogodbenim partnerjem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi osebnih podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun.

Osebne podatek bo upravljavec hranil do preklica soglasja za zbiranje osebnih podatkov.

To soglasje lahko uporabnik kadarkoli pisno prekliče.

Preklic lahko posreduje na e-naslov: info@ewopharma.si ali po običajni pošti na sedež upravljalca:

Ewopharma d.o.o.
Ulica 24. junija 23
1231 Ljubljana – Črnuče

 

Datum: 1.1. 2010

Ewopharma d.o.o.

x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Potrjujem Zavračam Nastavitve zasebnosti